Benvolguts i benvolgudes,

Un any més, i ja en van 43, arriba un dels esdeveniments més destacats que s’organitzen a Arenys de Mar i, m’atreviria a dir també, de tot el país. I és que el Concurs de Teatre Amateur Premi Vila d’Arenys de Mar és un dels certàmens més antics per a companyies de teatre amateur que es realitzen a Catalunya. Un honor que té la nostra vila i que devem a l’esforç i tenacitat del Casal de Joventut Seràfica, una entitat que ha apostat des dels seus inicis pel teatre de casa nostra, donant l’oportunitat de mostrar el seu treball a tantes i tantes persones dedicades a aquest art escènic.

En l’edició d’enguany ens esperen set muntatges de diferent format i temàtica que, de ben segur, tornaran a estar a l’alçada de la qualitat de les obres seleccionades pel Grup Artístic Carles Xena, en base a l’experiència adquirida en el transcurs de tots aquests anys. De manera que, a partir del 25 de gener i fins a finals de març, ens hem de reservar bona part dels diumenges a la tarda per poder anar al teatre dels Seràfics i gaudir de la programació que podreu veure detallada en aquest programa que teniu a les mans.

Cal destacar, també, que tot el públic assistent podrà participar activament en aquest concurs teatral emetent la seva puntuació que servirà per atorgar el premi de votació popular “Francesc Aymerich”. Per tot plegat, us animo a gaudir del 43è Concurs de Teatre Amateur Premi Vila d’Arenys de Mar com a públic i jurat.

Estanis Fors Garcia 

Alcalde d’Arenys de Mar

(fotografia: El Punt Diari)