Sí, un número rodó, trenta edicions de la Mostra de Teatre Escolar! Un munt d’artistes han passat per l’escenari del Seràfics, un munt d’aplaudiments s’han deixat sentir a la platea, rialles, ensurts, plors i somriures, la màgia del teatre escolar durant tres dècades, trenta anys d’històries. Però no podem parar-nos pas, perquè com cada mes de maig, les escoles ens representaran les obres de teatre que han estat assajant durant el curs escolar. Els dies 21 i 22 de maig a les 18h, al teatre del Seràfics,  se celebrarà la “30a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella”, organitzada pel col·lectiu Homo Teatris amb el suport de l´Ajuntament d´Arenys de Mar, amb la participació de l’escola Sinera, l’escola Joan Maragall i el col·legi de La Presentació. Com sempre les propostes d´aquesta edició de la Mostra són ben diverses:

L’Escola Joan Maragall presentarà la comèdia TRANSBORD ACCIDENTAT. Un aeroport, gent d’arreu que va i ve, una estrella de la música, una fan incondicional, una productora estressada i un conjunt de personatges que no són el que semblen. Tot plegat serà un transbord… accidentat!

Escola Sinera ens oferirà l’espectacle BABAUA. LES DESVENTURES DE LA MIMÍ, en què Cupido ofereix un pacte ben original a la joveneta Mimí: l’ajudarà a trobar l’home dels seus somnis, si ella accepta fer un fascinant viatge pel temps i l’espai. Un viatge que permetrà la Mimí conèixer personatges i esdeveniments que han tingut una importància capital en l’evolució tecnològica de la humanitat. Des de la llei de la gravitació universal, passant per la pólvora, el wattsap i fins i tot el tiramisú!

Finalment, els alumnes de sisè del Col·legi La Presentació representaran l’obra T’HE ENXAMPAT, CAPUTXETA! en la qual veureu caputxetes ferotges, porcs armats, gats atracadors, vampirs, Frankensteins… i fins i tot un llop una mica bleda de qui tampoc us en podeu refiar massa. A més d’un grapat de coses que descobrireu just quan s’alci el teló!

Com cada any les entrades costaran 6 euros i es podran comprar al Teatre dels Seràfics el divendres 20 de maig de 18 a 20h, el dissabte 21 de maig d’11 a 13h, i una hora abans de les representacions. Teatre escolar per a tothom i per a tots els gustos!