Per Nadal sempre hi ha una primera mostra de la feina feta al Taller de Teatre Espai Jove del Calisay. Apunteu bé el dia: Diumenge 18 de desembre. Es farà sessió doble! A les 17h i a les 19h. I l’entrada és gratuïta!! Us hi esperem!

Aquest teatre no és prou gran per a nosaltres dos…

Així ho diria en Fred Fredericks. La veritat, però, és que el teatre se’ns queda menut davant l’empenta i il·lusió dels nostres petit grans artistes i les seves interpretacions en els Westerns de Nadal.

Qui no sabria reconèixer la banda sonora d’un Western? En quina història del Far West no hi tenim uns atracadors de bancs,  uns assaltadors de trens o un xèrif amb l’estrella relluent? Tots aquests ingredients han farcit el guió dels gags que el Taller de Teatre de l’Espai Jove del Calisay posarà dalt l’escenari.

Per cuinar les nostres històries, hem tirat d’estereotips, paròdies sonades, personatges clixé i, el més sorprenent de tot, no hi haurà ni un sol tret. No ens agrada la pólvora, ens agrada l’espectacle i les explosions d’aplaudiments d’un públic entusiasta.

Omplim la sala i gaudim del teatre.

Molta merda!!!

Roger Pou

Director i Sheriff del Taller de Teatre

cartell-westerns-nadal-taller-2016-model-1