La Candela, el Llorenç, el Pedro i l’Anna estan a punt per al programa d’aquesta nit: “Ho busco però no ho trobo”. Els oients truquen demanant consells i informacions… Però avui una trucada trastocarà el programa. La Candela és una presentadora estimada pels oients i pels companys de la ràdio. El Llorenç, que ja fa temps que s’embolica amb ella, avui li vol demanar d’anar a viure amb ell. El Pedro, apassionat de la ràdio, frissa per tenir l’oportunitat de locutar, però hi ha un motiu pel qual encara no n’ha tingut l’ocasió. I l’Anna, la becària, té al davant una oportunitat important que no vol desaprofitar. Les preguntes existencials dels oients aquesta nit destaparan finalment tots els sentiments ocults entre aquests quatre personatges

Diumenge 12 de març de 2017 a les 18h al Teatre dels Seràfics

45 Concurs de Teatre Amateur Premi Vila d’Arenys de Mar

Nits de Ràdio 2.0 de Cristina Clemente / Impuls teatre de Molins de Rei


Repartiment

Candela: Eva Moreno Bosch
Llorenç: Jordi Costa Puigvert
Anna: Mireia Pons Garcia
Pedro: Àngel Miquel Márquez
Toni: Toni Lucas Calderón

Equip Tècnic

Tècnics de llums: Ferran Garcia  i Albert Pascual
Tècnic de so: Toni Lucas Calderón

Direcció: Jordi Riera Romaní