En aquest Blog, vull intentar explicar setmana a setmana el què anem fent en el taller, així que com ahir vam començar, aquí us deixo la meva primera experiència com alumne.:

Quan vam arribar, ja es van notar les ganes, la il·lusió, els nervis del primer dia…. però va ser una experiència genial! Les rialles van estar assegurades. Vam ser un total de 16 persones, quasi bé desconegudes i amb molta intriga per saber què faríem.

Vam pujar a l’escenari. Molts ho feien per primera vegada, imagineu-vos la sensació… i en Roger, amb la seva sàvia experiència, va fer que ens coneguéssim mitjançant petits jocs entre nosaltres.

Per ser el primer dia vam treballar ja amb les emocions, i fins i tot vam representar mini obretes fetes per nosaltres. Això sí, ell ens donava la idea principal i a partir d’aquí nosaltres vam anar fent.

Vaig riure tant… quina imaginació vau tenir molts eh! 😉

De cop i volta vaig mirar el rellotge, eren ja les 21:45h des les 20h que havíem arribat. No m’ho podia creure. El temps m’havia passat volant.

Vam treballar un munt de coses, sentiments, sensacions. Ahir tot va fluir de manera molt positiva, almenys parlo per mi i suposo que per molts de vosaltres també.

Setmana a setmana us ho aniré explicant i penjant alguna foto.

Aquí  us deixo la foto del moment de les presentacions.

Nia.-