Ahir vam treballar l’expressió corporal. La veritat és que en el teatre és molt important fer servir el teu cos per expressar-te. Depén la posició que adoptis pot donar un significat o un altre l’escena que estàs representant, a part que també ajuda molt més a ficar-te en el paper.

Aquí us deixo un dels vídeos d’un exercici que vam fer, que tractava de fer un grup de 4 persones, un representava l’escultor, i havíem de representar “un conflicte” amb moviments. Aquí ho veureu més clar 👉 

A part de l’expressió corporal vam fer uns exercicis de confiança. És molt important en una companyia confiar i tenir seguretat els uns amb els altres.

Per cert, ahir vam tenir alumna nova! 👏👏👏👏

Què us va semblar el treball d’ahir????? Bé, el d’ahir i els deures que ens ha posat en Roger en el post anterior…. que deu ni do eh!!!

Nia.-