Aquesta setmana vam treballar el dubte i la creativitat mitjançant el nostre cos i la nostra veu. És complicat saber transmetre una cosa concreta fent servir tot el nostre mecanisme. Però molts ho van aconseguir i molt bé.  Aquí us deixo un vídeo de la creació del dubte 🤔

La creativitat, per mi, va ser el més divertit. Vam crear junts, tots erem un, i la nostra imaginació ens va portar a fer una màquina de contes espectacular, que funcionava amb tots alhora. No podia faltar ni un de nosaltres, per no parlar del diàleg que vam muntar… si mireu el post anterior que va escriure en Roger veureu que vam haver d’escriure una frase cadascú i vam formar un diàleg. Doncs bé, ho vam representar per parelles i va quedar molt bonic. Aquí us deixo alguna foto del moment dels nostres diàlegs…

Ja estic amb la intriga de què passarà dilluns…. i per cert! El 16 de desembre farem uns gags de Nadal a Seràfics!!! Per molts serà la primera vegada que actuen! Per tant no us ho podeu perdre, veniu i veureu que bé ens ho passem oi nois i noies????

Fins dilluns!!!

Nia.-