Bé, ja hem començat!!! Sisi, hem començat els assajos del gag de Nadal que farem a Seràfics. Ser o no ser… no pot ser, així es titula! No us ho podeu perdre per res del món. L’ha escrit en Roger, així que ja sabeu que venint d’ell qualsevol cosa pot passar…. Penseu que moooolts companys i companyes són nous en això d’estrenar… imagineu-vos quins nervis….

Aquests dos últims dies hem marcat molt els moviments i les entonacions. Quins tips de riure. Hem après moltíssim, i te n’adones que sense un moviment en concret, el que volem transmetre pot donar a entendre un altre significat totalment diferent del que es pretén.

Així doncs, per part nostre ens ho estem treballant moltíssim perquè pugueu venir a passar una estoneta molt i molt divertida, a més a més és gratuït! No teniu excusa! El 16 de desembre, tothom cap a Seràfics! Us demostrarem el què hem aprés en 3 mesos!

 

Nia.-