“El darrer diumenge de gener, a la casa de teatre que és SERÀFICS hem començat el 48è Concurs de Teatre. Seran 8 setmanes seguides de teatre, aquella mentida que ens omple i fa viure. Mentida, i de les grosses, perquè els espectadors fem veure que creiem als personatges i tot el que els hi passa sabent que ells saben que no ens enganyen fent veure que són qui no són. Aquest batibull, aquesta mentida, com que és de les bones és consentida i esperada. El teatre ens omple, ens fa riure, plorar i sempre, poc o molt, ens fa reflexionar. Les històries que ens explica són conflictes que solem reconèixer perquè passen a persones com nosaltres o com les del nostre voltant. Això ens permet poder dir que l’experiència d’algun personatge ens podria arribar a ajudar a resoldre algun conflicte propi sense haver-lo de patir (és dir molt però podria ser). Tot i que a més a més d’aquestes virtuts en té d’altres (ens fa volar i créixer la imaginació…), com que no volem manipular a ningú, hem de dir que una vida sense teatre, ni art en general, també és possible, però passa que gens recomanable. Us esperem al teatre dels SERÀFICS. VEURE TEATRE ÉS VIURE (amb tota franquesa, el teatre és mentida però veniu tranquils perquè aquesta afirmació és ben veritat).”