Benvingut sigui el desconfinament pel COVID- 19, també als SERÀFICS. A aquesta casa de teatre arenyenca que és Seràfics, la pandèmia ha estroncat una temporada que havia nascut amb molta empenta però de cap de les maneres no ha afectat les ganes que tenim de fer teatre.

El tancament de les sales a finals del 2n trimestre va interrompre el 48è Concurs de Grups de Teatre Amateur just quan només faltava una obra per acabar-lo, el lliurament de premis, tot el 3r trimestre de la programació i l’estrena d’una activitat de la qual n’esperem molt, una primera aposta dels Seràfics pel cinema: el RITA’S CLUB.

La temporada 2020-21 començarà amb la resolució del 48è Concurs de Teatre (la representació del musical que faltava i el lliurament de premis), la reprogramació d’alguns actes previstos per al 3r trimestre anterior, la programació d’actes nous i, naturalment, seguirà amb tots els tallers d’interpretació, de cant, de dansa habituals als SERÀFICS, casa de teatre… Tot plegat comptant que aquesta “pesta del 19” no continuï durant tot el 20.

 

Arenys de Mar, maig de 2020 SERÀFICS, casa de teatre