maig
23
ds.
Indians, arenyencs del Nou Món
maig 23 @ 21:30 – 22:30

Espectacle teatral amb les anades i vingudes de molts arenyencs del segle XIX cap a Amèrica, amb la voluntat de fer fortuna.

Dues representacions: a les 21:30 h i a les 22:30 h.

oct.
17
ds.
Paella + Recital “Plantar cara a la vida” amb Marquet i Marc Egea
oct. 17 @ 14:00

Aquest dissabte 17 d’octubre sortim al carrer amb Marquet i Marc Egea, que ens oferiran un recital de música i poesia. Amb el títol Plantar cara a la vida l’actuació ens endinsarà en poemes de Vicent Andrés Estellés.

Marquet: cuiner, veu i ouet.

Marc Egea: viola de roda, live looping, guimbarda, duduk i veu.

Abans del recital, que serà a les 17h al parc de Lourdes (davant de la Gruta), el Seràfics organitza una paella, en dues versions -una paella de carn i una de vegetariana-, que començarà cap a les 14h.

Les entrades es vendran el mateix dia al lloc on es farà el recital i la paella. En cas de pluja l’actuació es farà als Seràfics.

Paella + Recital: 10€

Recital: 5€ (menors de 12 anys de franc)

Col·laboren: Patronat de la Gruta de Lourdes i l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Què veurem a Plantar cara a la vida?

Es tracta d’una proposta escènica íntima però intensa, basada en poemes del primer Estellés, aquell que està més arrapat a la vida quotidiana, a la mort i al sexe descarnat. Marquet (Marc Sempere) fa servir els seus recursos com a actor i cantant per anar desgranant els poemes descarats i descarnats del poeta de Burjassot, mentre Marc Egea construeix els fons musical amb la sempre vibrant viola de roda, imbricant música tradicional i blues.

Us hi esperem!