oct.
18
dg.
Lectura dramatitzada de “El frare escalfallits” de Joaquim Ruyra
oct. 18 @ 20:30
Lectura dramatitzada de "El frare escalfallits" de Joaquim Ruyra @ Convent dels frares caputxins | Arenys de Mar | Catalunya | Espanya

El diumenge 18 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc al convent dels Caputxins d’Arenys de Mar la presentació del llibre Joaquim Ruyra i els Caputxins. Clourà l’acte la lectura dramatitzada de El frare escalfallits, a càrrec del grup de teatre de Seràfics.

juny
4
ds.
El canvi climàtic i el dia a dia
juny 4 @ 18:00
El canvi climàtic i el dia a dia

Dins del marc de la Festa Arenys en Flor, l’associació d’amics del carrer de la Torre presenta la conferència sobre el canvi climàtic i escalfament global, els efectes i què hi poden fer a nivell particular.

El conferenciant serà el sr. Manuel Isnard Blanchar, biòleg, responsable del medi fluvial de l’ACA.

Dissabte 4 de Juny a les 18.00 a Seràfics

Entrada gratuita

oct.
8
ds.
COSPRESS
oct. 8 @ 20:00

COSPRESS és un espectacle de teatre físic, d’objectes i sense paraules…

Amb to poètic, irònic i surrealista,l’obra parla de l’obsessió pel culte al cos i de les conseqüències que això pot ocasionar.

Mostra dues dones víctimesde la seva pròpia lluita per aconseguir l’encaix en el model perfecte.

Mesures marcades per uns altres que han fet creure que una cara sense arrugues val més que una rialla amb totes les seves línies d’expressió nascudes de mil somriures.

Acariciant la mort, obeeixen aquests cànons com titelles mancades de voluntat pròpia, i arribaran a la no acceptació i a la bogeria.

Dissabte 8 d’octubre a les 20.00 h als Jardins de l’Asil Torrent

ENTRADA GRATUÏTA

cospress