Divendres, maig 3 2024

OBJECTIU

Aquest taller té com a objectiu que els infants descobreixin amb profunditat el món del teatre. Diem amb profunditat, ja que no volem que es quedin amb una idea superficial del teatre composta per un escenari i uns actors i actrius sinó que volem que s’endinsin al que passa entre bambolines; el món de l’escenografia, l’attrezzo, el vestuari, la caracterització, la llum i el so i tot el que fa possible un espectacle. A més a més, cada divendres farem una representació oberta pels pares del treball fet durant la setmana.

A QUI VA DIRIGIT?

Aquest Taller va dirigit a tots els infants de 7 a 12 anys que siguin creatius, que els agradi descobrir i aprendre coses noves a través de l’art, de l’expressió, dels moviments, però sobretot d’ells mateixos. En el món del teatre hi ha cabuda per a tothom, ja que és un espai polivalent on tothom és imprescindible, es vegi o no es vegi des del pati de butaques.

QUÈ FAREM?

Al casal d’estiu treballarem per setmanes. Cada setmana, treballarem una obra diferent i farem un repartiment entre els infants per tal que cada un tingui un paper en l’espectacle. Posarem en pràctica la memòria, l’escolta i la capacitat de tirar endavant al saber que treballem en un espai segur on tots i totes som un equip. També muntarem una escenografia específica per cada setmana dissenyada i feta per nosaltres i farem una tria del vestuari, maquillatge i caracterització. A més a més, treballarem exercicis d’expressió corporal, d’improvisació teatral i d’escolta per trobar com és el personatge que ens toca interpretar i com li podem donar vida. També farem una escena de doblatge cada setmana per treballar la nostra veu; com la podem modificar i modular havent-la de quadrar amb el material audiovisual corresponent.

I, per últim, farem dos cops per setmana jocs d’aigua per remullar-nos i fer cohesió de grup i una sortida setmanal per esbargir-nos de l’espai de treball.

CALENDARI I UBICACIÓ

Tallers setmanals de dilluns a divendres de 9h a 14h de l’1 al 26 de juliol, un total de 4 setmanes.

El dia 9 de juliol, festiu local, no hi haurà casal.

El taller es farà als Seràfics, carrer de la Torre, 78, d’Arenys de Mar (clica aquí per veure mapa 📍 ). També hi haurà sortides puntuals.

PREUs DEL CASAL

ModalitatsPreu / setmana
1 setmana de Taller70€
2 setmanes o més65€
1 setmana (germanes/ans)65€
2 setmanes o més (germanes/ans)60€
ℹ️ Cliqueu aquí per veure les instruccions de pagament

MÉS INFORMACIÓ

casalteatreserafics@gmail.com

Cliqueu al següent botó per fer la vostra inscripció al Casal de Teatre Seràfics, estiu 2024!

Us hi esperem amb els braços molt oberts! En tenim moltes ganes!