Dissabte, abril 20 2024

OBJECTIU

En aquest Taller ens endinsarem en el fantàstic món del Teatre en tots els seus aspectes. Descobrirem que el Teatre no és només un escenari sinó que entre cametes i bambolines hi ha tot un món per descobrir! Escenografies, vestuaris, attrezzo, maquillatge, efectes de so i llum… En fi, que ensenyarem la majoria d’elements que fan un espectacle.

A QUI VA DIRIGIT?

Aquest Taller va dirigit a qualsevol infant que sigui creatiu, que li agradin els treballs manuals, cantar, que sigui actiu o que busqui tranquil·litat. En el món del Teatre hi ha cabuda per a tothom, ja que és un espai polivalent.

QUÈ FAREM?

Al casal d’estiu treballarem per setmanes. Cada setmana, es triarà una obra de teatre sobre la que treballar i muntarem una petita escena i una cançó d’aquesta. Per fer-ho treballarem sobre el text, amb la música, el moviment i l’expressió corporal. També costruirem la nostra pròpia escenografia per poder representar l’escena triada i sentir-nos dins de l’espai creatiu que hem creat al Ilarg de la setmana. Paral·lelament, farem una escena de doblatge per setmana, per treballar la nostra veu i la part més audiovisual de la interpretació. També farem dinàmiques de grup, exercicis teatrals, moviments de dansa adequant-los al que el grup ens demana.

Val a dir que un cop per setmana farem una sortida a la platja o a Can Jalpí per airejar-nos i gaudir de l’estiu descobrint l’artista que portem a dins!

Viurem i desvetllarem La Màgia del Teatre!!

Més informació al correu casalteatreserafics@gmail.com i al telèfon 605 92 45 58

Cliqueu al següent botó per fer la vostra inscripció al Casal de Teatre Seràfics, estiu 2023!

PREU DEL CASAL

ModalitatsPreu / setmana
1 setmana de Taller70€
2 setmanes o més65€
1 setmana (germanes/ans)65€
2 setmanes o més (germanes/ans)60€
Preus del Casal de Teatre Seràfics 2023

PAGAMENT

Podeu fer el pagament per setmanes o tot el mes, si feu pagament per setmanes indiqueu:

Exemple:

Concepte: Mariona 2 setmanes / Beneficiari: Casal de Teatre

Compte d’abonament:

IBAN ES54 2100 8532 1513 0021 9856