Dissabte, març 2 2024

Aquest dijous a Seràfics tornem a tenir DOCS del mes amb un director del poble. L’arenyenc lda Cuéllar és un cineasta i músic que viu entre Barcelona i Ciutat de Mèxic. Ha treballat per tot el món com a director i guionista. Els seus treballs en publicitat han obtingut nombrosos premis a Cannes, Sant Sebastià, FlAP i Ojo d’lberoamèrica, entre d’altres llocs. Ida ha dirigit múltiples curtmefratges, com La muerte de Otilia Ruiz (201) i el fashion film experimental Phasmata (2014), seleccionats en un gran nombre de festivals intemacionals.

Al següent vídeo ens parla del documental que es veurà el dijous 26 de gener a les 20:30h al Seràfics.

Anterior

entrades 51è Concurs de Teatre a la venda!

Següent

dia de la dona: ple d'Activitats el 4 i 5 de març

Potser t'interessa...