Dissabte, juliol 20 2024

Els dilluns a la tarda iniciem un nou espai dedicat a la salut i el benestar mitjançant activitats dirigides de vinyasa ioga i pilates.

En les sessions de vinyasa ioga ens beneficiem d’una meditació en moviment fluint a través de la nostra respiració i el moviment conscient. Treballant diferents tècniques de respiració, execució saludable de les postures físiques i finalitzant amb una relaxació conscient per beneficiar-nos de la pràctica del ioga.

En les sessions de pilates busquem un treball complet i funcional del nostre cos físic. Aprofundint en el control postural, la força, control i tonificació de la musculatura abdominal, flexibilitat, coordinació i equilibri a través de la respiració i el moviment.

Inscripcions: Tel. 661174237 (Núria)

Anterior

"Autoficció". Un monóleg d'en Pep Plaza aquest diumenge 8 d'octubre

Següent

Classes de cant. Troba la teva veu amb Júlia Sàbat

Potser t'interessa...