Dissabte, juliol 20 2024

L’Antek és un jove polonès de vint anys que ha crescut en una família religiosa i d’extrema dreta. A més, pertany a un grup format només per nois anomenat The Brotherhood amb qui comparteix el catolicisme, el nacionalisme, I’homofòbia i el celibat com a única forma de viure possible.
Tot canvia quan l’Antek coneix una noia i s’enamora. De sobte, IAntek comença a dubtar dels preceptes de la religió, la política i I’ideologia que li han inculcat des de la infantesa. Poc a poc, l’Antek comença a trencar amb les normes imposades qüestionant-se la prohibició del sexe prematrimonial o l’existència de Déui descobrint un nou respecte cap a la comunitat LGTBIQ+. A mesura que el seu món anterior es va enfonsant, I’Antek s’adona que ha viscut atrapat en una concepció malaltissa de la masculinitat.

Dijous 30 de novembre, a les 20h / Preu: 3€

Anterior

"Danys col·laterals", el 28 octubre a les 19h

Següent

ELS PASTORETS, 26-28-30 DESEMBRE / 7 GENER

Potser t'interessa...