Dissabte, juny 22 2024

En Rafael Pinto, un home de teatre, ha fet el darrer mutis. En Rafael va ser un actor de la vella escola, de companyia itinerant, d’aquells que duien el teatre a la sang, de treballar tant a dalt de l’escenari com darrere cortines. Lligat a la casa del Seràfics com a director, actor, productor, figurinista, omplia la platea del teatre cada vegada que proposava una obra. Les seves representacions van ser premiades en diversos concursos de Catalunya i també de fora. Rafael Pinto és història del Seràfics i sinònim de teatre. Gràcies per la feina feta, gràcies per transmetre la teva passió, gràcies per compartir el teu art.

Descansa en pau, Rafael, i escolta el nostre gran i darrer aplaudiment.

Anterior

ELS PASTORETS, 26-28-30 DESEMBRE / 7 GENER

Següent

"LAIETANA 43, el cau de la bèstia", documental i col·loqui

Potser t'interessa...