Dissabte, juny 22 2024

Neixen EstrELLES és una història de descobriment i alliberament a través de la dansa.

Vides grises, rutinàries i sense emoció. Així són les vides d’ELLES, les protagonistes de Neixen EstrELLES, una obra de teatre sense diàlegs i de pura música que ens explica la història d’un grup de dones que busquen un espai per expressar-se.

Al poble, l’arribada d’una acadèmia de dansa marcarà un abans i un després a la vida d’aquestes dones. L’excèntrica professora Stella, una dona apassionada per la dansa, els ensenyarà a trobar la veu interior i a descobrir el seu veritable potencial.

Una obra emotiva i plena de màgia que et farà sentir que tu també pots brillar.

Compra les entrades en línia i no et perdis aquesta experiència única!

Compra les entrades aquí: https://www.entrapolis.com/entrades/neixen-estrelles

Anterior

"LAIETANA 43, el cau de la bèstia", documental i col·loqui

Següent

Pastorets 2023: galeria de fotos (1/2)

Potser t'interessa...