Dissabte, juny 22 2024

El Kamishibai es considera una herència cultural de gran valor que neix al japó entre els anys 20 i 30. Quan parlem de Kamishibai parlem d’una bona eina literària que al costat del joc, ofereix no sols la possibilitat d’ explicar contes, sinó també de crear histories, anècdotes i tot tipus de narracions pròpies.

Així, a partir d’aquest recurs pedagògic, aconseguim combinar literatura i aprenentatge. Experimentar i formar-se des de la creativitat per expressar i connectar emocionalment i cognitivament, representant quelcom significatiu per l’infant.

Aquest projecte artístic va adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 9 anys i ha estat dissenyat i creat especialment per a ells.

A través de la representació som capaços d’expressar allò que sentim i allò que pensem, i si ho fem d’una manera especial i divertida esdevé una autèntica meravella.

El proper 29 de desembre i 4 de gener (2 sessions: 1a a les 17:30h, 2a a les 19:00h) podreu gaudir i experimentar a través del joc les diferents disciplines literàries. Crearàs el teu propi conte i en seràs el protagonista de la narració. Tindreu l’oportunitat de construir el vostre propi Kamishibai per representar obres teatrals a través de titelles.

Inscripcions a entrades.serafics@gmail.com o al telèfon 605924558.

Anterior

El taller de teatre presentarà 'cançó de nadal' el proper 22 de desembre

Següent

KARAOKE PARADISE, EL DOCUMENTAL DEL MES DE DESEMBRE

Potser t'interessa...