Dissabte, juny 22 2024

Qui canta els mals espanta. El gèlid paisatge de Finlàndia amaga una passió contagiosa pels karaokes. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut.

Karaoke Paradise 

Direcció: EINARI PAAKKANEN

Any: 2022 / Durada: 75 min. / País: Finlàndia / Idioma: Finès o finlandès / Subtítols: català i anglès

Sinopsi

Cares. Llocs. I cançons cantades amb tota l’ànima. Un divertit retrat de la passió finlandesa pels karaokes. Cada personatge d’aquest entranyable documental té una història per compartir. Els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l’humor. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut a participar a la festa dels karaokes finlandesos.

Data: 22 desembre a les 20:30h, al Teatre Seràfics

Preu de l’entrada: 3€

Anterior

Fes el teu teatre de paper amb l'art del kamishibai!

Següent

Sobre L'Estel de Natzaret de Ramon Pàmies

Potser t'interessa...