Dissabte, abril 20 2024

Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades.

UNA BOTIGA ON RONDINAR

Direcció: Lukasz Kowalski

Any: 2022 / Durada: 81 min. / País: Polònia / Idioma: Polonès / Subtítols: català

Sinopsi

La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran a Europa. No obstant, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l’atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la “Detroit Polonesa” cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús. Ni les boges idees de màrqueting d’en Wiesiek, ni el tendre cor de la Jola poden ajudar a la decadent economia. Ella ajuda els clients no només amb paraules ambles, sinó també amb una sopa calenta o una manta. Tot i que la casa d’empenyoraments porta pèrdues, aquesta s’ha convertit en un centre de vida important per a la comunitat local. El negoci aviat es trobarà en el llindar de la insolvència i la relació de la Jola i el Wiesiek es posarà a prova. Una història que mostra com davant d’un desastre imminent, la creativitat i la força no tenen límits.

Data: 18 maig a les 20:30h, al Teatre SeràficsPreu de l’entrada: 3€

Anterior

'Teixint vincles', un Espectacle creat i interpretat per joves extutelades i famílies d'acollida

Següent

'FAUNA', un documental que oposa natura i tecnologia, EL 25 MAIG A LES 20:30H

Potser t'interessa...