Dissabte, juny 22 2024

I de sobte, un os, nit d’estrena. Nervis, suposo que els de sempre, però no, n’hi ha de diferents perquè en aquesta ocasió estrenem text, obra, personatges, idea, i no sabem com reaccionarà l’audiència. 90 minuts, fosc, aplaudiments. La gent ha rigut. Sí, ha agradat, hi ha 300 ànimes aplaudint. El boca orella ja funciona. Hi ha gent que no l’ha vist i la vol veure. La fem? No la fem? Obrim temporada? Vinga, a cop calent. El 26 de maig prorroguem! Sempre queda bé en una producció. Doncs vinga, que l’os torna als escenaris.

El proper diumenge 26 de maig a les 19.30h torna I de sobte, un os al teatre Seràfics.

Anterior

El Grup Artístic Carles Xena presenta 'I de sobte, un os' els propers 3 i 4 de maig

Següent

Aquesta és l’entrada més recent.

Potser t'interessa...