Divendres, setembre 29 2023

Thriller trepidant sobre la desaparició de Jacobo Grinberg, especialista en l’estudi de la telepatia i considerat per a molts com l’Einstein de la consciència.

EL SECRETO DEL DOCTOR GRINBERG

Direcció: IDA CUÉLLAR

Any: 2020 / Durada: 92 min. / País: Catalunya i Espanya / Idioma: Castellà i anglès / Subtítols: català i castellà

Sinopsi

El 1994, i en ple clímax de la seva carrera, el doctor mexicà Jacobo Grinberg va desaparèixer misteriosament. Les estranyes circumstàncies de la seva desaparició han donat peu a múltiples hipòtesis i teories que han contribuït a ocultar la veritat del cas. Considerat per molts com l’Einstein de la consciència, Grinberg va portar l’estudi de la psicofisiologia més enllà dels límits de la ciència tradicional amb la finalitat d’acostar-se al potencial infinit del cervell humà i demostrar els primers indicis de la telepatia.

El director Ida Cuéllar ha investigat el cas durant set anys i ha construït un thriller metafísic trepidant, on es revelen proves desconegudes que reescriuen la crònica dels últims dies abans de la seva desaparició. Submergir-se en el misteri del doctor Grinberg implica reflexionar sobre el misteri de l’existència humana i, més que oferir respostes, descobrirem com fer-nos millors preguntes.

Data: Dijous 26 de gener, 20.30h

Preu de l’entrada: 3€

Anterior

Sobre L'Estel de Natzaret de Ramon Pàmies

Següent

A LES 7 EN PUNT, UNA COMÈDIA molt puntual, el dissabte 14 a les 19h

Potser t'interessa...